آکادمی دکتر بخشی پور
درباره ما بیشتر بدانید!

آکادمی دکتر بخشی پور مبتنی بر نیاز سنجی و محدودیت های آموزش عالی کشور تشکیل شده است. در آموزش عالی کشور سه محدودیت عمده وجود دارد که نخست پایبند بودن به سیلابس تعیین شده از طرف وزارت علوم، دوم محدودیت زمانی برای آموزش دروس مرتبط در هر ترم و سومین محدودیت، کاربردی نبودن و پرهیز از مهارت آموزی است. در اکثر کشورهای توسعه یافته در کنار آموزش رسمی آکادمی های خصوصی برای پرکردن این خلاء به وجود می‌آیند، آکادمی دکتر بخشی پور نیز برای برطرف کردن این خلاء در آموزش رسمی کشور تشکیل شده است و در نظر دارد آموزش را به شکل جامع و تخصصی در اختیار علاقه مندان به یادگیری قرار دهد. این آکادمی در سه حیطه روانشناسی، اقتصاد رفتاری و کوچینگ خدمات حضوری و غیرحضوری ارائه می‌دهد. اهداف هیأت علمی این مجموعه آموزش تخصصی در حیطه های مذکور، مهارت‌آموزی و ارتقای توانمندی های فردی و سازمانی می باشد. این پلتفرم به پشتوانه تجربه ۳۰ ساله دکتر بخشی پور در بالاترین سطح آموزش عالی کشور در نظر دارد مجموعه ای فراهم کند که نیاز به خدمات روانشناسی، اقتصاد رفتاری و کوچینگ را در کشور مرتفع سازد.

اهداف آکادمی دکتر بخشی پور

هدف آکادمی دکتر بخشی پور نخست، ارائه آموزش های روانشناسی، اقتصاد رفتاری و کوچینگ به صورت آنلاین با استفاده از محتوای به روز و معتبر علمی و با توجه به نیازهای فردی، سازمانی و دانشگاهی است. دوم ارائه خدمات فردی و سازمانی در حیطه های مذکور برای برطرف کردن خلاء نیاز به خدمات روانشناختی در سطوح مختلف جامعه است و سوم دسترسی به پایگاهی جامع و معتبر در بستر اینترنت که محتوای آموزشی علمی را در اختیار دانشجویان و عموم علاقمندان قرار می دهد. محتوای این پلتفرم آموزشی از سوی روانشناسان سراسر کشور تهیه و ارائه می شود.

متاسفانه بسیاری از آموزش های خارج از دانشگاه، به سبب ورود افراد غیرآکادمیک و کم سواد، محتوایی شبه علمی و نامعتبر را تداول بخشیده و درک عموم مردم از روانشناسی را مخدوش ساخته است و متخصصین بهداشت روانی بارها با نمونه های آن در کلینیک های روانشناختی مواجه شده اند. علاوه بر این، به سبب متمرکز بودن خدمات روانشناختی در برخی کلان شهرها بسیاری از نقاط کشور از خلاء خدمات با کیفیت روانشناختی رنج می برند، که این موضوع هم در حیطه آموزش و هم در حیطه مشاوره و درمان احساس می شود. یکی دیگر از اهداف آکادمی دکتر بخشی پور، در دسترس قرار دادن پلتفرم خدمات فردی روانشناختی به مراجعینی است که دسترسی به خدمات مناسب روانشناختی ندارند. این پلتفرم امکان خدمات دهی بهترین روانشناسان سراسر کشور را به شکل آنلاین برای عموم مراجعین فراهم می کند.

به طور کلی دانش دارای نیمه عمر مفید است، روانشناسی نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین هیچ گاه واژه فارالتحصیل برای یک روانشناس وجود ندارد. آموزش هایی که باید یک روانشناس دریافت کند گستره وسیعی از آموزش های نظری و کاربردی است. آموزش های نظری سنگ بنای آموزش های کاربردی هستند. بنابراین، افرادی که علاقمند به دریافت آموزش های کاربردی هستند بدون داشتن دانش نظری، مرتکب خطاهای فاحش در آموزش و درمان و خواهند شد، که این امر به فرآیند درمان، به ویژه مراجعین به درمان و آموزش های روانشناختی، آسیب جدی وارد می کند. بنابراین یک روانشناس باید به شکل پیوسته و مستمر مطالعه کند و آموزش دریافت نماید. آکادمی دکتر بخشی پور در نظر دارد این نیازها را به شکل جامع و کاربردی برطرف نماید، بنابراین از پیشنهادات دانشجویان و متخصصین روانشناسی استقبال می کند.

اقتصاد رفتاری

علم اقتصاد در میان همه علوم به علم ملال آور مشهور است. بخشی از این ملال آوری به دلیل قطع رابطه این علم با انسان هایی است که سعی در تبیین رفتارشان دارند. کمتر کسی است که در مورد اتفاقات و مفاهیم ریز و درشت اقتصادی ایده ای نداشته باشد یا تحلیلی ارائه ندهد. پدیده های اقتصادی آنقدر در زندگی ما رسوخ کرده اند و آنقدر تاثیرات مستقیمی بر زندگی روزمره ما دارند که چه بخواهیم چه نخواهیم درگیرشان خواهیم شد. از این نظر اقتصاد پدیده ای به شدت انسانی است که به مستقیم ترین شکل ممکن با انسان ها مرتبط است. اما این علم کمترین توجه را به انسان، رفتارهای او و ذهنش دارد.
اقتصاد رفتاری رشته ای است که تأثیرات عوامل روانشناختی، هیجانی و اجتماعی بر تصمیمات اقتصادی افراد را مطالعه می کند. این رشته در درجه نخست به «حدود یا مرزهای عقلانیت» عامل های اقتصادی می پردازد. مدل های رفتاری این رشته از ادغام روانشناسی، نوروساینس، و نظریه اقتصاد خرد به دست می آیند. از آنجا که واحد تحلیل در این علم، فرد و رفتار او می باشد تعامل بین علم اقتصاد و روانشناسی می تواند برای نظریه پردازی اقتصادی مورد استفاده اقتصاددانان قرار گیرد. در طی سال های اخیر محققانی هم چون دانیل کانمن، آموس تورسکی، ریچارد تالر و اخیراً نیز کالین کامرر و جرج لاونستین برخی از اصول و اندیشه های علم اقتصاد را به عنوان اصولی غیر واقع گرایانه از نظر روانشناختی، مورد انتقاد قرار داده اند.
اقتصاد رفتاری به دنبال افزایش قدرت توضیح دهندگی علم اقتصاد از طریق واقعی تر کردن بنیان های روانشناسی است. هسته اصلی اقتصاد رفتاری اعتقاد به افزایش واقع گرایی زیربناهای روانشناختی علم اقتصاد است. در این رشته فرض بر این است که مردم، موجودات معقول کاملی نیستند که تنها بر مبنا سنجش سود و زیان عمل کنند و انگیزه پایه آنها به حداکثر رساندن سود و منفعت شخصی باشد. اگر هم چنین باشد در اکثر مواقع در این تشخیص خطا می کنند. اقتصاد رفتاری تلاش دارد دریابد که مردم در جهان واقعی چطور رفتار می کنند و مدعی است که اغلب مشاهدات میدانی در عرصه بازار نشان می دهد که ابنای بشر غیرمنطقی اند.
اقتصاد رفتاری در ایران هنوز نو پاست. از آنجا که اقتصاد نقش پررنگی در زندگی روزمره ما دارد و دائما در موقعیت هایی قرار می گیریم که مستلزم قضاوت و تصمیم گیری است، فراگیری این علم بسیار ضروری است‌‌. یکی از اهداف آکادمی دکتر بخشی پور آموزش‌ اقتصاد رفتاری به صاحبان کسب و کار و بازیگران اقتصادی می باشد. آشنایی بازیگران اقتصادی با اقتصاد رفتاری، نخست به آگاه شدن به خطاهای شناختی در تصمیم گیری های اقتصادی شان منجر می شود و قضاوت و تصمیم گیری های خود و جامعه مصرف کننده را بهتر درک خواهند کرد، بنابراین سرمایه گذاری صاحبان کسب و کار در فراگیری این علم در سطح فردی و سازمانی منجر به پیشرفت های مالی و کاری می شود.
 

همکاری با ما

برای همکاری با ما می توانید رزومه تحصیلی و کاری تان را در بخش همکاری با ما ارسال کنید، همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.